Vision-kvalitetssäkring av Pysventil för småfisar

Kvalitet / oktober 29, 2019

Ökat intresse för helautomatisk kvalitetskontroll

Vi ser ett ökat intresse från våra kunde att installera Vision-system för kvalitetssäkring vid tillverkning av plastprodukter genom formsprutning.

Den medicinska produkten Windi är en Pysventil för ”småfisar”. Med andra ord för bebisar som har gasproblem. Man stoppar in den i rumpan och så pyser gasen ut och trycket lättar. Den har på kort tid blivit mycket populär.

Det är höga kvalitetskrav för produktion av medicinska produkter. För att säkerställa kvaliteten vid tillverkning av Windi pysventiler har Tojos Plast installerat ett vision-system för helautomatisk kvalitetskontroll.

Så här går det till

Automatiserat kvalitetssäkringssystem

Datorns förinställda programvara jämför fotot med specifika mätpunkter och mätområden för att säkerställa att varje produkt är korrekt. Om en produkt skulle vara felaktig sorteras den automatiskt ut och slängs av roboten.

Formsprutad plast för medicinindustrin

Datorns förinställda programvara jämför fotot med specifika mätpunkter och mätområden för att säkerställa att varje produkt är korrekt. Om en produkt skulle vara felaktig sorteras den automatiskt ut och slängs av roboten.

 

 

 

 

 

Fördelar

Vision-automatiserad kontroll ger kvalitetsförbättring som säkerställer höga kvalitetskrav. Tojos kan kostnadseffektivt leverera kvalitetssäkrade plastprodukter.

Här hittar du Windis hemsida