company logo

Om Prototal Tojos


Sedan starten 1951 har Prototal Tojos varit en trygg partner inom formsprutning av polymera produkter till ett stort antal kunder i nästan lika många branscher.

Varje dag, dygnet runt, producerar vi i vår moderna och i hög grad robotiserade anläggning på Toftanäs i Malmö formsprutade, kundunika detaljer i olika material, färger och former med mycket hög och jämn kvalitet. Prototal Tojos är en del av Prototal Industries - Nordeuropas största leverantör inom 3D-printing, vakuumgjutning och formsprutning. Vi stöder industrin med snabba leveranser av prototyper och funktionella detaljer.

Varför välja Prototal Tojos?

Vår långa erfarenhet och breda kompetens gör att vi kan bistå med tjänster i varje steg av produktionskedjan. Från att agera bollplank under det kreativa idéstadiet. Till volymproduktion av formsprutade, färdigmonterade och paketerade produkter levererade direkt till din angivna adress.

Hållbara relationer

För oss kommer alltid hållbara relationer vara i fokus. Vi är lyhörda och flexibla och ger varje kund och varje projekt ett personligt bemötande med professionellt engagemang. Det är så vi bygger långsiktiga, hållbara relationer.

Välkommen till Prototal Tojos – din trygga och flexibla partner inom formsprutning.