Verktyg


Under alla år vi varit verksamma inom formsprutning har vi skaffat oss lång erfarenhet av formsprutningsverktyg. Och vi har idag samarbete med en rad mycket kompetenta och konkurrenskraftiga verktygsleverantörer.

Erfarenheter som ger oss möjligheten att ge dig och ditt projekt råd och stöd vad gäller val av stålkvalitet och lämplig investeringsnivå för formverktyget. De flesta verktygsmakare vi jobbar med finns idag i Kina, men vi handlar även med svenska leverantörer, speciellt när det gäller avancerade verktyg.

Verktyg med säkrad kvalitet

Oavsett var och av vem verktyget tas fram provkörs det alltid hos leverantören först innan vi godkänner verktyget. För att kontrollera kvaliteten både på själva verktyget och detaljerna som ska formsprutas. En process som skapar en trygghet för alla parter. Vi vill ju såklart vara förvissade om att kvaliteten på det levererade verktyget lever upp till de förväntningar vi ställer när produktionen väl ska köra igång.

Verktygsunderhåll

Utöver vårt regelbundna förebyggande underhåll, har vi samarbetsavtal med lokala verktygsmakare med lång erfarenhet. Vi anlitar dem i de fall något verktyg behöver omfattande service, repareras eller byggas om.

tojos verktygskonstruktion